Dobrodošli na Savjet - Crna Gora, gdje možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.

Poslednja pitanja

0 glasova
0 odgovora
Molim Vas da mi pošaljete izvod iz matične knjige rodjenih na ima Jovetić Vaso Saveta rodjena 5. 1.1926.Dokument mi je potreban kako bi majka mogla izvaditi novu ličnu kartu,ovde u Srbiji. ... bih Vas da mi to pošaljete na veselin1live.com@hotmail.com. Unapred Vam se zahvaljujem. Veselin Jovetić.
pitano Feb 14 u Lična dokumenta od Veselin
0 glasova
0 odgovora
Sta je potrebno da se u listu nepokretnosti ime mog pokojnog oca zameni mojim jer sa ga nasledila-imam pravosnazno resenje o ostavini. Radi se o stanu u Budvi. Imate li obrazac zahteva i neka detaljnija uputsta. Da li je potrebno moje licno prisustvo
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od Smilja
0 glasova
0 odgovora
Sta je potrebno da se porez na stan koji je placao moj otac sada prebaci na mene jer sam ga nasledila i imam pravosnazno resenje. Da li postoje neki obrasci za odjavu i prijavu poreza i da li je neophodno moje prisustvo jer ne zivim u Budvi.
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od Smilja
0 glasova
0 odgovora
dobila sam neki br.telefona u Baru 030/312235,ali se niko ne javlja ...potrebne su mi informacije gde i kako da podnesem zahtev,da li postoji mogucnost slanja,s obzirom da na zvanicnom portalu nema mogucnosti za umrlice,samo za prebivaliste,izvod iz m.k. rodjenih ili vencanih... hvala unapred
pitano Feb 14 u Lična dokumenta od Jelena
0 glasova
0 odgovora
Koliko bi koštala izgradnja porodične prizemne kuće u Kličevu, Nikšič površine 16m x 12 m + veranda sve ukupno oko 210 kv.m. Nisam zainteresovan za sistem "Ključ u ruke", jer sam vezan time ... klasično malterisanja. Sav materijal i stolatiju bih kupio u Crnoj Gori. S poštovanjem Franja Eckert
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od anonimno
0 glasova
0 odgovora
iza smrti pokojnog supruga ostaje mi dosta nerazjasnjenih stvari u vezi prodaje stana koji je moj suprug bez moje saglasnosti dao pod hipoteku erste banci ad podgorica. zbog nemogucnosti odplacivanja rata ... isti nemogu pomoci. molim vas da mi pomognete u ostvarivanju prava. unapred zahvalna....
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od suzana todorovic
0 glasova
0 odgovora
Poštovani, kome treba da se obratimo u vezi gradjevinske dozvole, odnosno za njeno produženje. I da li je to potrebno? Dozvola je izdata 2.10.2014 g. Radi se o 3 stambena objekta, koji su u izgradnji. Na žalost nismo stigli da njih završimo zbog raznih "prepreka" pri izgradnji.
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od Šćepanović Jana
0 glasova
0 odgovora
Gde mogu da dobijem Izvod iz zemljišnih knjiga za imovinu Radoja Mitrovića iz Baća, Opština Rožaje, sa kretanjem parcela od dana kupovine 23.03.1932 i 26.01.1935.godine do danas? Ugovori o kupovini su overeni kod Prvostepenog Beranskog suda i ... 9 '
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od Vera Marković
0 glasova
0 odgovora
Dobar dan,zeljela bih saznati kako mogu da provjerim koji je ugovor napravljen izmedju mojih zivih roditelja i mog brata koji su prevarom mene iskljucili iz nasledja.Ja sam naravno zensko djete ,pa nemam sta tu da trazim,!!!unaprijed hvala Vladana
pitano Feb 14 u Nekretnine i građevina od vladana
0 glasova
0 odgovora
Koliko kosta adaptacija kuce u osnovi 70kvadrata+ nadogradnja od oko 100kvadrata. Naime u adaptaciju je ukljuceno prizemlje da bude jedna celina+ toalet. Na spratu postoji jedna prostorija od ... kuhinjom. Takodje je potrebno napraviti prilaz kuci i svuda oko kuce postaviti vanjske plocice.
pitano Jul 12, 2017 u Nekretnine i građevina od Svetlana
+1 glas
0 odgovora
Strana kompanija koja poseduje licence bi želela da učestvuje na tenderu u Crnoj Gori. U konkursnoj dokumentaciji da bi ispunila tehničke zahteve prijavljuje se kao strana kompanija, a istovremeno poseduje DSD ( ... PDVa. Kako da se nastupa na narednim tenderima, kao DSD ili strano pravno lice?
pitano Sep 21, 2016 u Preduzetništvo i poslovanje od anonimno
0 glasova
0 odgovora
-Nije vođen ostavinski postupak u porodici pokojnog oca. Na njega se vodi jedan dio u susvojini sa braćom. -Sa najbližim rođacima sam podijelila tu imovinu koja se nalazi u KO Kolašin-Planinica i Smrčje. ... korist htjela bih da posiječem šumu. Da li je to moguće ako se ne vodi direktno na mene?
pitano Avg 29, 2016 u Porodično i nasljedno pravo od Biljana Drašković
0 glasova
0 odgovora
Sta je potrebno od dokumetacije za sklapanje braka u crnoj gori ako je zena iz Srbije?Da li je neophodna promena boravista zene u tom slucaju?
pitano Avg 4, 2016 u Lična dokumenta od Ivana Ivka
0 glasova
0 odgovora
Ja sam iz Bijeljine, a kupio bih vikendicu u izgradnji u Baru 30m2. Da li istu mogu da kupim i uknjižim na sebe. Ista ima struju i plaća se porez na ne završeni objekat za stanovanje. Ako je ... postavim krov. Šta mi je sve potrebno od papira ili dozvola da bih je završio i koliko približno košta.
pitano Avg 2, 2016 u Nekretnine i građevina od djokosavic (120 poena)
0 glasova
0 odgovora
0 glasova
0 odgovora
Poštovani, Redovan sam turista iz Srbije već 30 godinu u Crnoj Gori. Svake godine, a takođe i sada planiram, da kod Vas odem na letovanje. Zanima me da li sa starom ličnom kartom, čiji je ... bi mi da mi odgovorite što je pre moguće, pošto u petak krećem na Crnogorsko primorje. Srdačan pozdrav!
pitano Jul 21, 2016 u Turizam i boravak turista od Marinko
0 glasova
1 odgovor
Poštovani, da li je moguće dobiti građevinsku dozvolu za montažnu prizemnu kuću u Herceg Novom ( naselje Gomila)?
pitano Jun 6, 2016 u Nekretnine i građevina od Tamara
...