Dobrodošli na Savjet - Crna Gora, gdje možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.

Poslednja pitanja i odgovori u Nekretnine i građevina

0 glasova
0 odgovora
Koliko kosta adaptacija kuce u osnovi 70kvadrata+ nadogradnja od oko 100kvadrata. Naime u adaptaciju je ukljuceno prizemlje da bude jedna celina+ toalet. Na spratu postoji jedna prostorija od ... kuhinjom. Takodje je potrebno napraviti prilaz kuci i svuda oko kuce postaviti vanjske plocice.
pitano Jul 12, 2017 u Nekretnine i građevina od Svetlana
0 glasova
0 odgovora
Ja sam iz Bijeljine, a kupio bih vikendicu u izgradnji u Baru 30m2. Da li istu mogu da kupim i uknjižim na sebe. Ista ima struju i plaća se porez na ne završeni objekat za stanovanje. Ako je ... postavim krov. Šta mi je sve potrebno od papira ili dozvola da bih je završio i koliko približno košta.
pitano Avg 2, 2016 u Nekretnine i građevina od djokosavic (120 poena)
0 glasova
0 odgovora
0 glasova
1 odgovor
Poštovani, da li je moguće dobiti građevinsku dozvolu za montažnu prizemnu kuću u Herceg Novom ( naselje Gomila)?
odgovoreno Jun 14, 2016 u Nekretnine i građevina od Thermo Block Mne (140 poena)
0 glasova
0 odgovora
Da li se operezuje kuća u izgradnji namjenjena za buduće stanovanje i izdavanje
pitano Feb 25, 2016 u Nekretnine i građevina od Natalija
0 glasova
2 odgovora
Pokušavam pomoći prijatelju koji živi u inostranstvu i zanima me da li ja mogu izvaditi list nepokretnosti za nekretninu koja je na njegovo ime. Takođe, u odgovoru koji sam našao u vezi potrebnih ... karte ili pasoša vlasnika. Da li ova fotokopija treba biti ovjerena ili je dovoljna samo fotokopija?
odgovoreno Feb 16, 2016 u Nekretnine i građevina od NNN
0 glasova
0 odgovora
Poštovani/a, posjedujem prizemnu kucu u Herceg Novom, planiram napraviti sprat od montažne gradnje. Zanima me da li ce dozvola i ostali papiri koštati isto kao i kada bi sprat radio od tvrde ... za detaljnije informacije šta mi je sve od papirologije potrebno i koliko će koštati? Veliko hvala.
pitano Jan 19, 2016 u Nekretnine i građevina od Danijel
0 glasova
0 odgovora
Inreresuje me koliko je neka prosecna cijena sobe ili kreveta u novoizgradjenom i potpuno opremljenom hotelu sa 5 zvjezdica ne racunajuci u troskove cijenu zemljista
pitano Jan 15, 2016 u Nekretnine i građevina od Rajko
0 glasova
1 odgovor
Postovani, Zelim da gradim objekat u Budvi, ali ne znam gdje tacno mogu da se informisem o troskovima (dobijanja dozvole, komunalija i ostalog) koje prate svaku gradnju. Dakle, htjela bih da ... kompletan. Od trenutka predaje zahtjeva do zavrsetka samog objekta. Hvala, Jasna Mugosa
odgovoreno Jan 3, 2016 u Nekretnine i građevina od Drasko
0 glasova
1 odgovor
Interesuje me koji su ziro racuni na koje se mogu uplatiti takse za brisanje hipoteke u Crnoj Gori po opstinama.
odgovoreno Okt 15, 2015 u Nekretnine i građevina od anonimno
0 glasova
0 odgovora
Kuca u osnovi ima 126m2/bruto povrsina/,dva identicna sprata i potkrovlje,sa spoljasnim stepenistem.Neophodno je da se prizemlje i potkrovlje urade u brubim radovima a prvi sprat uradi po sistemu ... celoj kuci. Koliko b orjentaciono kostala izgradnja ovakve kuce ako je vas materijal.Plac je ravan.
pitano Sep 23, 2015 u Nekretnine i građevina od esko-1963@hotmail.com
0 glasova
0 odgovora
Postovani, Dali Ministarstvo Turizma ili Poljoprivrede ima neke planove u oblasti agroturisma kao kreditno finasiska olaksanja u realizaciji/ rekonstrukciji manjeg kucista u svrhu turistickog objekta. i ... projekat u osnivanju istog, i kome se obratiti za te informacije. Unaprijed Zahvalan
pitano Jun 13, 2015 u Nekretnine i građevina od anonimno
Kliknite na Sve da biste videli sva pitanja u klategoriji.
...