Dobrodošli na Savjet - Crna Gora, gdje možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.

Koliko bi kostala izgradnja prizemlja,prvog sprata i potkrovlja kuce koja u osnovi ima 126m2/jedan sprat kljuc u ruke,a jedan sprat i potkrovlje u grubim radovima/? Hvala

0 glasova
Kuca u osnovi ima 126m2/bruto povrsina/,dva identicna sprata i potkrovlje,sa spoljasnim stepenistem.Neophodno je da se prizemlje i potkrovlje urade u brubim radovima a prvi sprat uradi po sistemu kljuc u ruke sto se tice unutrasnjih radova.Spolasnju fasadu ne treba da radite  uopste na celoj kuci. Koliko b orjentaciono kostala izgradnja ovakve kuce ako je vas materijal.Plac je ravan.
pitano Sep 23, 2015 u Nekretnine i građevina od esko-1963@hotmail.com
    

Vaš odgovor

Preporučujemo da pre odgovaranja na pitanja pročitaš smernice za davanje odgovora. Hvala!

Evo kratkog podsetnika:
- Ne moraš biti doktor nauka, niti vršilac neke značane dužnosti - ako poseduješ informaciju od značaja ili iz sopstvenog iskustva znaš odgovor, pomozi nam i odgovori na pitanje.
- Ako možeš da odgovoriš kratko a da to bude u potpunosti jasno, tako i napiši. Ako imaš vremena, detaljno objasni (kao da objašnjavaš malom detetu) za sve korisnike sa sličnim pitanjima.
- Uvek se pristojno ponašaj, ljubazno se obraćaj drugima i zadrži vedar duh. I zapamti da uvek možeš da izmeniš svoj odgovor.

Vaše ime (opciono):
Privatnost: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje ovih notifikacija.
Anti-spam verifikacija:
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.
...